DagensDubbel på Solvalla 4/1-12

En rak och favoritbetonad DD på förhand där vi väljer att gå kort på de två favoriterna.
DD1: *10 Admiral Newport var grym vid segern senast och har en riktigt bra chans i dagens lopp.
DD2: Också nr *10 Famous Fayline som vi tror bara vinner, hästen har visat att den kan göra mycket fina lopp från utvändigt ledaren och det är så vi tror hon kommer få göra detta lopp också men nu mot betydligt enklare motstånd.

DD kombinationen
10-10                  200kr till just nu 4,0 ggr 

Bästa spelet *Perfect Light 4/1-12 Solvalla

Dagens bästa vinnarspel kommer i första avdelningen på V86 i form av *2 Perfect Light som kommer laddas från start och vi tror på spets. Hästen visade klart senast att han kan öppna då från springspår och väl i ledningen är han svårslagen. Hästen vann senast på en mycket fin tid då det var spets och slut och vi hoppas på ett liknande scenario idag då distansen är kortare och starten blir allt viktigare. Senast hästen sprang på denna distansen gick han på en strålande 12,9 tid.

Just nu ouds: 4,7.

200kr Vinnare *Perfect Light är mitt spel idag.

V75 Jägersro 26/11-11

Dagens Bästa Spel!!!!!!!!

DD1:
Jag tror mycket på två hästar i DD1. Det är två stycken som sticker ut mer än de andra. *9 Royale De Creption som är en mycket fin fransk häst som gjort enorma kortlopps insatser i Frankrike och som alltid gör det bra på nordisk mark, det lilla minuset är att de finns en liten ”strulrisk” hos hästen vilket gör att jag även tar med *10 Merger Blue Chip som ser riktigt stark ut för dagen och har kapacitet att runda hela fältet på slutvarvet om det klaffar på vägen.
DD2: Här finns en mycket fin häst som inte är favorit som jag tror mycket på och de är  *4 Tion Medon Sisu som får mitt tips idag då hästen är riktigt bra på upploppet så är hästen med där framme när det nalkas upplopp bara springer Tion ner motståndet.
För att hitta pengarna på DD så är skrällen *9 Kalypso Face som är en skräll men som med rätt lopp kan vara en riktig bank på DD:n idag.

DD 9,10 – 4         100×2 200kr
9 –  2,4,9,11  30×4   120kr
1,7,8 – 9        30×3   90kr
5,10 – 9        20×2  40kr                           350kr Dagens Dubbelspel

V75 Solvalla 12/11-11

Ännu en intressant V75-omgång väntas på Solvalla med 50 milj i jackpot.

avd1: Är ett vidöppet lopp där jag väljer att gardera med 7 hästar.
*2 Jasper Lane är en av de hästar jag tror på i detta lopp, han har visat bra form men det måste klaffa under vägens gång om han ska vinna. Han trivs bäst i rygglopp så Jasper körs troligtvis inte för ledningen från start.
*6 Up Date Hoss är den andra hästen jag tror på, hästen kan öppna bra och prickar kusken Erik starten, så kan han mycket väl sitta i ledning efter en bit. Skulle det ske är mycket vunnit för *6 Up Date Hoss.

Övriga hästar jag spelar här är: 5-10-9-3-4 i den rankningsföljd som står.

avd2:
*6 Joker Stusk är en häst jag gillar riktigt mycket, han vann glänsande senast trots en galopp. Får han ledningen är mycket vunnet men jag är inte så säker på det idag utan då måste han genomföra ännu ett topplopp för att vinna här.
*7 Tion Medon Sisu är hästen som är största motbudet som har toppform och såg jättefin ut senast, det ryktas även att han ska gå utan skor för första gången vilket kan ge en extra växel som kan vara avgörande idag.
*9 Quicksilver får också ett sträck på kupongen som också ska gå barfota och gör alltid bra ifrån sig vilket jag gillar.

avd3: Dagens bästa lopp där jag spelar fyra hästar.
*4 Maharajah kan vara Sveriges bästa häst men tyvärr har hon inte visat det på slutet. Därför väljer jag att inte spika här utan garderar med tre andra men för mig är *4 Maharajah den jag ser som vinnaren i detta lopp.
*1 Iceland har ett perfekt utgångsläge och det mesta talar för att det kommer bli spets här och då är hästen definitivt med och gör upp om segern.
*9 Torvald Palema som gjorde det mycket bra senast och skulle de andra två inte ha en bra dag idag så är Torvald först framme och vinner detta.
*2 Spring Erom är loppets skräll som mycket väl kan vinna om allt klaffar och loppet blir rätt kört. Då passar det *Spring Erom.

avd4: Här kommer dagens första spik!!
*8 Disco A.E. som gjort enorma prestationer i Breeders Crown och jämfört med dagens uppgift så ska detta inte vara några problem alls. Det enda lilla som talar emot är att det varit kort vila mellan loppen, senast förra lördagen gjorde hästen en topp-presentation och då är frågan: är den så fräsch som den måste vara idag för att vinna?

avd5: Här spelar jag fem hästar men en tror jag mer på än de andra.
*7 Tournesol gör man lite förändringar på för att bli snabbare från start och det är dit hon vill men hon kan få svar från andra, då ska det bli spännande att se vem som vill mest. Hon var på hugget senast efter en sämre insats och idag säger stallet att de ska vara med att hugga om segern.
*14 Global Kitten är värst emot då hon har blandat och gett på slutet. Idag går hon barfota runt, vilket kan ge extra speed och då blir hon farlig. 

*12 M.T Evita är en bra häst om hon fått spara speeden till sluten så alltså ett snällt lopp där det ska avgöras på upploppet då blir *12 M.T Evita farlig.

*15 Calypso Sund & *1 Outstanding Night är två hästar jag också betalar för i detta lopp.

avd6: Dagens andra spik och även dagens bästa!!!
*5 Saston spikade jag sist också, då vann hästen glänsande! Hästen kan köras på alla sätt och är inte beroende av annat än sig själv. Det enda minuset är distansen, en längre distans passar bättre men hästen är så stark att den ska nog klara av att springa ner motståndarna här också.

avd7: Fyra hästar som sticker ut.
*10 Mugger Blue Chip är det drag jag gillar både här men även på dagens DD. Hästen är på god väg mot topp-form och ska inte föraktas i detta lopp.
*1 Annicka måste vara med på kupongen enligt mig. Hon kan blixtra till och springa ner detta motståndet om hon bara får chans till det.
*7 Olivia Lavec pass upp för henne, hon går alltid bra och med rätt lopp är hon med och slåss om det idag.
*9 Deleva Käll kommer troligen få dra detta lopp men orkar hon hålla tills det närmar sig upploppet, det är frågan? Men hon är helt klart värd ett sträck idag.

Systemet:
7-3-4-1-5-1-4 1680 rader 840kr

DD 5-10 200kr

Kalmar v65 4/11-11

Spännande på Kalmar ikväll där det är många fina hästar som ställer upp. Jag tar ställning och gör som jag gjort någon gång innan och spelar ett mindre system men att jag gångar systemet med X och då får eventuell vinst gånger X. Detta gör jag för att i mina ögon ser det ut som det blir en favoritbetonad omgång.

avd1: Här spelar jag med tre hästar. Två som sagt innan att de bara SKA till ledning och då tror jag det kan bli hård körning till en början.
*1 Zapdos Håjt som jag tror hårt på och som vill till ledningen och kan hon hålla ledningen och inte behöva lägga all sin kraft för att komma dit tror jag hon vinner enkelt.
*7 Hoti Toty Face är hästen som också vill till ledningen och kan öppna riktigt snabbt så detta blir en hård spetsstrid vi kommer att få se till en början.
*5 Neo Smed är hästen som kan dra nytta av den hårda spetsstriden om den går till överdrift och kan då följa med bakifrån enkelt och sen på upploppet susa förbi de då trötta täthästarna.

avd2: Här kommmer kvällens första spik.
*9 Sem Jafet ä helt klart bästa hästen i fältet. Det enda som talar emot är bakspåret men jag tror med en så rutinerad kusk i sulkyn att dem letar sig fram och vinner enkelt.

avd3: Kvällens andra spik!!
*4 Moon Night är en bra häst och har en mycket bra chans att vinna men det finns en del motbud. Ändå enligt mig ska hon bara vinna detta så jag spikar!

avd4: Här finns två hästar som sticker ut och en liten skräll som fick plats på kupongen.
*10 King Bonnson som jag sett nu i två starter och imponerat varje gång på mig är min favorit här.
*3 Fragola är motbudet som är ruggig från start och tar spets vilket gör att min favorit troligtvis hamnar i dödens och får slita för sin seger.
*14 Soccer som jag tror kan få ett väldigt bra lopp med fina ryggar att gå i och sen på upploppet ha chansen att spurta till seger.

avd5: Tre hästar som gör upp om det här,
*6 Guardian Rose är favorit men osäkert om hästen vill till ledning, vilket gör att jag tar med två andra i detta lopp.
*5 I´m Gotthard 
 är väldigt startsnabb och tar sig till spets om han vill, men om han gör det är frågan.. Därför är detta ett öppet lopp där mycket avgörs i början.
*3 l.J´s Buv har också stuckit upp på slutet där man säger att man inte har åkt till Kalmar för att fisåka utan här blir det full fart fram!!!

avd6: Kvällens tredje spik!!
*13 Truculent som är bästa hästen i fältet och jag tror hon bara blåser förbi sina medtävlande trots bakspåret.

Systemet
3-1-1-3-3-1 X 10  270kr

V75 på Romme lör 22/10

En mycket intressant jackpot-omgång väntas. Jag känner att det finns två senarier idag i många jämnsträckade lopp. Antingen går man med få hästar och de mest betrodda och hoppas på en favoritbetonad omgång eller får man vara beredd att lägga en slant för att få med alla som har chansen i dessa mycket jämna lopp.  

avd1: Här går jag på de fyra mest spelade hästarna och hoppas på att dem gör sitt jobb och tar hem detta!
*7 Ed You är en kvick häst som är allround och är inte beroende av ett visst lopp men med springspår och vinklad vinge på startbilen kan han laddas för spets och når han den får han bestämma helt själv ett givet sträck.
*2 M.T.Felicia är en spännande häst som kan öppna bra och en häst som har givna segerchanser i detta lopp, även hon är ett givet sträck på kupongen.
*3 Aristockat Boko är ingen häst man får glömma bort, hon kommer med tre segrar i bagaget och hon har gjort det bra i sina segrar.
4 Maffia är en rolig häst som ibland får till otroliga lopp och ibland floppar totalt men jag tror på ett kanonlopp idag från hästens sida. Hästen har sett bra ut på slutet och verkat få ordning på problemen.

avd2: Tar med fyra hästar men dagens bästa skräll finns på banan.
*12 Arby`s Amalia för debut på V75 men nio raka segrar och jagar sin 10:e här men fått ett jobbigt läge men hon ska ej glömmas bort.
*1 Across the Birge kommer med 3 segrar på de 5 senaste och hon går alltid jämt. Får hon ett bra lopp här ska hon räknas med. Hästens problem här är starten, kan hon komma iväg bra från innerspår och få en hygglig position ska hon räknas med här.
10* Lyckes Per är mitt bästa skrällbud inför denna omgången, såg han senast live på Kalmar då han gjorde ett kanonlopp och jag hoppas inte det var något undantag utan hoppas på ett liknande lopp idag.
*6 Walk To Remember får han spets vilket jag tror är han en farlig kandidat till segern.

avd3: Här går jag också på fyra hästar men en lockar mer än de andra.
*9 Icland som  många nu börjar räkna bort för hans dåliga insatser på slutet men jag gillar statistik och är det någon gång han vinner är det när han är lite borträknad och idag har jag fin info om honom, tror stenhårt på han idag.
*3 Global Investment *4 Yellow Eden *7 Timetosaygoodbye är mina andra tre sträck bakom *9 Icland

Avd4: Här går jag hårt på tre hästar
*4 Lemo Odin som är en väldigt kapabel häst om han når spets, kan styra loppet själv och sedan hålla undan in på upploppet.
*10 Flex gjort enastående resultat på slutet och hittar han en bra position från start så kan vi få se en grym avslutning från hans sida vilket kan bära hela vägen. Finns ingen i fältet som kan utmana hans avslutning.
*9 Hovfaxen är en häst som gillar att ta rygg hela loppet och sedan på upploppet försöka utmana men kan bli svårt här men jag tar med han pga att de andra två hästarna inte riktigt är pålitliga till 100% 

avd5: Här kommer omgångens spik, jag tror det blir spets från start och sen är loppet avgjort.
*1  Kimon Pearl. Här hänger det mesta på starten, kommer han bra iväg tror jag bara han vinner detta loppet. Har svårt att se något annat.

avd6: Tre hästar som gör upp om det här är min teori.
*4 Calvados Crane är en jättefin häst som jag tror på hårt i detta lopp. Hästen har gjort fina tider på slutet och hoppas det håller i sig idag.
*5 Lollo Zett som kan bli ruggigt farlig om hon når ledningen eller om hon får ett perfekt lopp i rygg på *4 Carvados Carne och kan avgöra på upploppet.
*6 Opal Hal som man aldrig får räkna bort i dessa sammanhang. Han gör alltid bra lopp och är alltid med där framme och krigar om segern.

avd7: Här går jag enbart på två hästar, men jag tror det är just dessa två som gör upp i loppet.
*2 Herr Ratzeputz som är en mycket fin häst som jag tror det är dags för idag. Hon förtjänar en seger snart efter alla hennes fina insatser.
*5 Up Date Hoss som är bästa hästen i loppet men hon måste göra en felfri start vilket kan bli svårt från spår 5 som är snävt för en sån stor häst som Up Date Hoss. Men lyckas hästen med det är hon en bra bit närmare segern.

SYSTEM: 4x4x4x3x1x3x2 1152 rader 567kr

V5 på Kalmar 21/10

Idag ser det intressant ut på många sätt, jag tror det kan blir favoritbetonat vilket innebär att jag tror favoriterna håller för trycket. Men de skadar inte för mig som väljer att spela flerkupong idag. Det innebär att jag väljer ett system som är lite billigare med få hästar i varje lopp men sen gångar jag systemet med 5 eller 10 vilket gör att om man vinner så gångas också vinsten med 5 eller 10 gånger. Detta är ett effektivt sätt att spela när utdelningen väntas bli låg och favoriterna gör jobbet. 

Avd1: Här spelar jag med två hästar som jag tror hårt på

*2 G.K.Signature som sprungit i många bra lopp på fantastiska tidigare och gjort det riktigt bra, han har mött hästar som skulle slå samtliga som springer i detta lopp.  Tror även han kan vara med och hugga om spetsen och får han den är han ruggigt farlig.
*5 King Bonnson som blir favorit i detta lopp. Såg han senast live på Kalmar då han gjorde det riktigt bra men blev dock bara två då. Men nu vill han ha revansch och det mesta talar för att Bonnson kommer att få det. Han gör alltid bra och jämna resultat, man vet ”oftast” vad man får av hästen. 

Avd2: Här blir det singelstreck, kvällens största favorit ska ut.

2 G.K.Uritza även här är en häst som mött de allra bästa och är hästen som den ska så är det inget snack om att hon vinner. Hon går till spets från start och sen får hon styra loppet själv.
SPETS & SLUT!!

Avd3: Här väljer jag att gardera en av kvällens favoriter. Han kan vinna men finns ett par fina hästar där bakom också.

*7 Åtting Horline är det som är favorit, han är en mycket fin häst och han är bra från start och kan mycket väl få ledningen/spets, får han det tror jag loppet är avgjort. Men frågan är orkar han det?
*4 Ich Will är också en startsnabb häst som kan utmana favoriten om ledning och på denna distansen ha segerchans. Men ska han vinna gäller det att formen är rätt och att han gör ett kanonlopp.
*1 Forsyth Action är en rolig hemma häst i ett hemmastall som går riktigt bra nu så han är absolut en häst som ska med på kupongen. Får han ett hyggligt lopp som passar han är även han med och slåss om segern.
*8 Mich Mach är en skräll men som absolut inte ska skämmas i detta lopp. Han har sprungit på bra tider som kan utmana dem alla. Får han rätt resa i loppet kan han vara med och fightas på upploppet.

avd4: Här spelar jag också med två hästar och dessa två hästar är från samma stall. stallet ska vara i ska vara i god form därför väljer jag att ta med båda hästarna.

*1 Cleo Nolan är en häst som kan ta ledningen, han är startsnabb och med en rutinerad kusk bakom sig ”Tommy Zackrisson” kan det vara avgjort redan i första sväng. Hästen har gjort lite blandat ifrån sig på slutet men tiderna är skrämmande bra.
*9 Livi Champange heter den andra hästen från stallet som körs av sonen Zackrisson som också har en bra form och kan åka med i loppet för att sedan på upploppet växlaut och runda alla andra hästar.

avd5: Här tror jag på tre hästar men två av dem lite mer på därför kommer ni få se en specialare när jag visar er systemet. Ett system med 2 hästar i sista och ett men bara en häst i sista.

*2 Truculent som blir favorit och det förtjänar han. Hästen är mycket kapabel och har stora möjligheter att vinna loppet. Han har presterat bra bortsett från galopp näst senast.
*4 Binnies Maggie som även hon är en hemma häst som har med sig två raka segrar i bagaget och kan hon få till det här så ses hon tidigt som en vinnare.
*3 Fore Candy som har varit på topp tre sina 5 senaste stater och är hela tiden med där framme och nosar. Med rätt lopp kan hon vara med och kriga om segern

System 1                                                           system 2
avd1   2,5                                                            2,5
avd2  2                                                                2
avd3  1,4,7,8                                                     1,4,7,8
avd4  1,9                                                              1,9
avd5   2,4                                                            3
32 rader X 10                                                  16 rader X 5
320kr                                                                 80kr
TOTALT: V5 system värt 400kr 

 

 

 

Nu ska sidan uppdateras varje fredag eller lördag från min sida!!!!

jag har varit dålig på min uppdatering här på sidan men min form i spelandet går bara uppåt, under de senaste 6 veckorna har jag suttit med en kupong som gett sju rätt hela tre gånger så formen är spikrakt uppåt. Största vinsten då var 19:500kr

Till lördag vilar också en mycket intressant omgång på V75 där jag har höga förhoppningar och många intressanta idéer.

DD Solvalla 28/9-11

Dagens bästa travspel hittar vi på Solvalla idag där dagens dubbel äger rum. 

DD1:

Här hittar vi delat favoritskap på *2 ed you och *6 il leone där vi direkt räknar bort *2 ed you som vi inte tror håller i denna klassen men han är en mycket fin häst men möter hårt motstånd här, där av att vi räknar bort han. *6 il leone har varit drabbad av halsproblem där av svårt att säga hur dags formen är men  en mycket kapabel häst. vårat dra i första avdelningen är nr *9 first lane som varit ruggigt bra efter sin comeback, hästen har även sätt fin ut i träning de sista dagarna och är hel intresant ikv. Ett tråkigt läge har *12 balticas yahoo en riktigt bra häst i denna klassen och kan det lösa sig bakifrån ska han räknas med mycket tidigt. två skrällbud är *1 super cent och *3 dellvann som har perfekta utgångslägen och kan mycket väl finnas där framme och nosa.

DD2:

även här är det delat favoritskap men här spelar vi mest på att svanen med *3 ågards lars kommer till spets efter första svängen och där är han mycket svår att slå. Svanen kommer heller inte med en häst till solvalla om han inte kör för vinst. hästen är i bra träning och gör mycket bra jobb trots en liten besvikelse på V75 rättvik senast men som sagt han är här för att vinna ikv. det som talar emot den andra favoriten *6 vector du ling som är minst lika bra i grunden som svanens häst, är att han bara fått ett lopp i kroppen efter vila och troligtvis få ta jobbet utvändigt vilket sliter otroligt mycket på hästen. 

DD förslagen  490kr

6-3 100kr         12,9-3 50kr           1,3,10-3  30kr    9-1,6,7,8,10  20kr 

fyller på rejält i sista DD förslaget pga att om vi sätter *9 som är vårat drag i första avdelningen vill vi inte missa pengar regnet.

V65 Kalmar 23/9-11

Vad passar inte bättre än att starta upp hemsidan här på hemmaplan när det är dags för v65 i kalmar. 

Avd 1, Vi inleder v65 med dagens bästa spik i form av *5 viola silas. Här snackar vi om spets och slut, efter 500 m sitter han orubbad i ledningen och är sen ohotad hela vägen in till mål. Enligt Fredrik Perssons stall ska han bara vinna detta. Ända motbudet är *7 Simb Rub som gynnas av det lilla fältet. 

spik *5 viola silas

Avd 2, spetsbudet står *1 diris aragorn för som vi tror håller ut *7 sem jafet. Här tror vi favoriten är illa ute om han hamnar utvändigt och då öppnar loppet upp sig. Vi har bra information om både *9 Dunder Pointer som sätt bra ut på slutet och har bra fart i sig *11 uncle michael har visat poseti

här garderar vi med fyra hästar här: 1,9,7,11

Avd 3, Ett kortlopp där vi tror allt avgörs vid starten. här hittar vi vår andra spik för dagen i *1 tom raider som vi tror orkar hålla ut de övriga hästarna och ifrån ledningen är hon svårslagen.

spik, *tom raider

Avd 4, Ett mycket öppet lopp där vi garderar rejält. Vi tror *2 filippa star leder ut från volten och vi hoppas hon ska kunna hålla spets då blir hon farlig. Sen finns det två härtar som vi håller lite om ryggen och det är 11* odelia zet som var fastlåst med mycket krafter kvar senast och *9 opal line som kan avsluta väldigt startkt

garderar: 2,11,9,12,7,8

Avd 5, vi tror favoriten *4 freeman t.porter möter sig lite själv här, kan hästen få allt att stämma hela vägen runt vinner han detta bus enkelt men vi tror han får problem och dem två vi håller högst bakom favoriten är *10 bdckham som sätt bättre och bättre ut för varje start *1 huge star som är en rysare och här hänger allt på starten om han blir inlåst långt bak eller om han håller upp på innern. 

garderar: 10,4,1,2

Avd 6, här är 4* twings tarzan favorit och han är gynnad av den långa distansen han gick bet förra starten men luras inte av det han var då drabbad av halsbesvär som besvärade han. gjort mycket fina resultat innan det och står högt i denna klassen. *3 solan är en häst som med rätt lopp kan utmana favoriten *5 liza radly är en skräll som kan gå med rätt ryggar även *13 utah horline kan ha hittat formen hos lövgren. 

garderar: 4,3,11,13,5

V65 system, 1,4,1,6,4,5

480 rader : 480kr

DD förslag 400kr

10-4 200kr  / 1-4 100kr / 4-3,11    50¤2=100

Lämna en kommentar